T-Biggy Yeni Dönem Tanıtım Webinarı / 17 Mayıs 2021

Yaşar Üniversitesi’nin Değerli Mezunları,

TÜBİTAK Bireysel Genç Girişim (BİGG) 1. Aşama Uygulayıcı Kuruluşları arasında yer alan Yaşar Üniversitesi bu yıl ODTÜ Teknokent işbirliğiyle, Sürdürülebilir Tarım ve Beslenme tematik alanı öncelikli olmak üzere “T-BİGGY” olarak girişimcilere 200.000 TL hibe destek sağlayacağı program kapsamında başvuru sürecini başlattı.

Bu kapsamda T-BİGGY Yeni Dönem Tanıtım Webinarı düzenlenecek ve program hakkında detaylı bilgi paylaşımı yapılacaktır. 17 Mayıs 2021 Pazartesi saat 20.30-21.30 aralığında düzenelenecek webinar’a ait bilgileri aşağıda bulabilirsiniz.

Topic: T-BİGGY Yeni Dönem Tanıtım Webinarı

Time: May 17, 2021 08:30 PM Istanbul

Join Zoom Meeting

Meeting ID: 945 1536 2790

Passcode: 916210

T-BİGGY, 1 Haziran’a kadar girişimci adaylarının iş fikri başvurularını toplayarak değerlendirecek, uygun bulunan iş fikirlerini ön kuluçkaya alarak iş fikri doğrulama süreçlerinden geçirecek ve nitelikli iş planı hazırlama ve bunları son değerlendirme için TÜBİTAK’a iletme hususunda girişimcilere destek sağlayacaktır.

Yaşar Üniversitesi T-BİGGY programına başvuracak olan girişimciler, kabul edildikleri andan itibaren girişimcilik seminerlerine ve eğitimlerine katılma hakkı kazanacaklar, eğitim programı boyunca profesyonel iş rehberleri desteğinde fikirlerini iş planlarına dönüştürerek TÜBİTAK’tan 200.000 TL tutarındaki hibeyi almak için hazırlanacaklardır.

BiGG başvuru koşullarında önemli değişiklikler yapılmıştır:

• Girişimci tanımında yapılan önemli değişiklikler ile 2021 yılı birinci çağrı döneminden itibaren açık ve örgün öğrenim veren üniversitelerin ön lisans ve lisans öğrencileri BiGG Programına başvurabilecektir.
  • Mezuniyet tarihinden itibaren en fazla 10 yıl içerisinde başvurabilme kısıtı kaldırılmıştır.​